Hoeveel tijd ben ik er mee kwijt?

Een ZKM-Zelfonderzoek duurt ongeveer 10 klokuren, verdeeld over 5 gesprekken. Daarnaast moet je thuis 2 uur aan de slag om scores in te vullen.

Wat kost het?

Een kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je tot niets. Voor een ZKM Zelfonderzoek spreken we vooraf een totaalprijs af (naar draagkracht) zodat je weet waar je aan toe bent.
Wil je na het ZKM Zelfonderzoek nog doorgaan met coach-gesprekken, dan is het uurtarief daarvoor €45,-. 

Wat levert het me op?

Meer inzicht in je eigen gedachten, gedrag en gevoelens. Je zult beter begrijpen waarom je bepaalde dingen moeilijk vindt en dat ook beter kunnen verwoorden en uitleggen aan je omgeving. Onzekerheid en twijfel zullen plaats maken voor meer zelfvertrouwen en vertrouwen dat het goed komt. Het geeft je een goede basis om weer in beweging te komen, voor jezelf op te komen en te weten wat je belangrijk vindt. Het levert je belangrijke zelfkennis op voor de korte én langere termijn. Lees hier de ervaringen van andere cliënten.

 

Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

Bij Zwolsman Coaching ligt de focus niet op het probleem, maar op het hele (levens)verhaal. Dat noemen we in de ZKM het 'zelfverhaal'. De coach stelt vragen, luistert, denkt mee en geeft structuur vanuit de methode. Bij therapie is het uitgangspunt meestal een probleem en wordt er gestreefd naar verbetering of genezing, worden er rapportages geschreven en verschillende interventies gedaan om het doel te bereiken. Een coach is dus geen therapeut, maar niets meer en niets minder dan een deskundige begeleider. 

Hoe kom ik in Rolde?

Rolde is een dorp, 6 km. ten oosten van Assen (Drenthe). NS-Station Assen ligt op 40 minuten van Zwolle en op 17 minuten van Groningen. Met buslijn 21 of 24 is Rolde in 10 minuten te bereiken. Woon je te ver, dan kunnen we ook (deels) videobellen.

 

Kan ik de kosten vergoed krijgen?

Marjolijn Zwolsman is aangesloten bij de ZKM Vereniging en heeft een AGB-Code. Zorgverzekeraars vergoeden soms een klein deel van de kosten voor ZKM coaching, maar eisen daarbij meestal lidmaatschap van een specifieke beroepsvereniging. Omdat ZWOLSMAN COACHING niet is aangesloten bij een andere beroepsvereniging is de kans op vergoeding dus gering. Wel kan een werkgever/opdrachtgever (een deel van) de kosten voor zijn rekening nemen als er budget is voor scholing of persoonlijke ontwikkeling.

Trust your journey

your speed doesn't matter
forward is forward