Hannah (17 jaar): Ik vond het hartstikke fijn om met Marjolijn deze gesprekken te hebben gevoerd, ik voelde me veilig en vond het ook gezellig! Ze kan heel goed luisteren en ik had het gevoel dat ze al snel door had hoe ik in elkaar zit. Wat heel fijn is , want zo had ik het gevoel dat ze me begreep. Ik heb ook veel inzicht gekregen over waarom ik niet naar die opleiding ben gegaan, wat me dwars zit en waar ik aan moet werken. 

Erik (24 jaar) : Een ZKM zelfonderzoek helpt om eens ├ęcht te praten over je twijfels en keuzes. Daarnaast laat ZKM heel mooi zien wat jij belangrijk vindt in je dagelijkse leven en in je eventuele werk of studie. Daar neem je normaal gesproken nooit de tijd voor en volg je gewoon je gevoel. Maar bij de ZKM komen er ook daadwerkelijke hele bruikbare inzichten uit om je zelf beter te kennen en te zien wat er bij je past en waar je blij van wordt. Daarmee heeft het mij erg geholpen om een keuze te maken voor mijn eerste baan. Door de ZKM kan ik die keuze beter onderbouwen en uitleggen aan anderen en dat geeft een fijn gevoel. 

Nienke (18 jaar): Door de begeleiding van Marjolijn heb ik zoveel meer inzicht gekregen in mijzelf. Mijn hoofd was en soort 'escaperoom'. Alle hints waren in de kamer aanwezig, maar ik kon ze zelf niet vinden. Met de hulp van Marjolijn trok ik telkens weer een laatje open op weg naar de sleutel. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.